Σρι Λάνκα: Διάσωση ελέφαντα στον ωκεανό -Ηταν 16 χλμ. από την ακτή [βίντεο] - iefimerida.gr

Σρι Λάνκα: Διάσωση ελέφαντα στον ωκεανό -Ηταν 16 χλμ. από την ακτή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα σκάφος του λιμενικού της Σρι Λάνκα που εκτελούσε περιπολία εντόπισε 16 περίπου χιλιόμετρα από τις ακτές έναν ελέφαντα και προχώρησε στη διάσωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ελέφαντας παρασύρθηκε από τα ρεύματα στον ωκεανό. Σύμφωνα με τους αρμόδιους ωστόσο ο εντοπισμός του ελέφαντα στη θάλασσα και τόσο μακριά από τις αρχές δεν είναι περίεργος καθώς πρόκειται για ζώα που είναι πολύ καλοί κολυμβητές. Παρόλα αυτά η διάσωσή του ήταν αναγκαία όπως εξηγούν επειδή δεν μπορούν να κολυμπήσουν για πολλή ώρα επειδή αναγκάζονται να καταναλώσουν πολλή ενέργεια, ενώ και το θαλασσινό αλά τι κάνει κακό στην επιδερμίδα τους.

Οι ελέφαντες χρησιμοποιούν τις προβοσκίδες τους για να αναπνεύσουν και διαθέτουν μια μοναδική δομή πνευμόνων που τους επιτρέπει να αντέχουν τις διακυμάνσεις της πίεσης πάνω και κάτω από το νερό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σρι Λάνκα ελέφαντας θάλασσα διάσωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ