Κώστας Αναγνωστόπουλος: Γιατί ήρθαμε πιο κοντά με την Ειρήνη Κολιδά - iefimerida.gr

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Γιατί ήρθαμε πιο κοντά με την Ειρήνη Κολιδά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους λόγους που είχε έρθει πιο κοντά με την Ειρήνη Κολιδά στο Survivor αποκάλυψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο γνωστός ως «μισθοφόρος» βρέθηκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και μίλησε για όλα όσα ακούστηκαν σχετικά με την συμπαίκτριά του.

«Δεν τα έχω δει, δεν έχω προλάβει. Έχω ενημερωθεί λίγο ότι κάτι παίχτηκε. Είχα ενημερωθεί και από τον Γουίλι όταν είχε μπει στο παιχνίδι. Μας είχε πει ότι κάτι παίζει με εμάς. Αλλά δεν ήταν απολύτως τίποτα, απλά κάναμε παρέα. Εμένα μου είχε κάνει αρκετή εντύπωση, αλλά και της Ειρήνης. Απλά ήμασταν λίγο πιο κοντά στην ηλικία, είμαστε λίγο πιο… περπατημένοι και είχαμε κοινά ενδιαφέροντα κι έτσι κάναμε αρκετή παρέα», είπε.

Μαζί του στην εκπομπή ήταν και η αδελφή του Μένια, η οποία μίλησε για το χειρουργείο που είχε κάνει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πριν μπει στο παιχνίδι.

«Ο Κώστας πριν μπει στο παιχνίδι είχε κάνει ένα χειρουργείο, το οποίο δεν το είπε ποτέ γιατί φοβήθηκε ότι μπορεί να ήταν ανασταλτικός λόγος στο να τον πάρουν στο παιχνίδι. Είναι μια επέμβαση που είχε κάνει ο Κώστας πριν μπει στο παιχνίδι, την οποία κάπου την βρήκαν από το προφίλ του στο Facebook και έγινε μια αναπαραγωγή ότι ο Κώστας είναι πάρα πολύ σοβαρά και αποχωρεί», δήλωσε η Μένια Αναγνωστοπούλου.

Από την πλευρά του, ο πρώην μισθοφόρος ανέφερε: «Είχα έναν πολύποδα στη χολή και έκανα αφαίρεση χολής πέντε μήνες πριν μπω στο παιχνίδι. Δεν θεώρησα ότι πρέπει κάποιος να το ξέρει από το παιχνίδι γιατί μπορεί να με έκοβαν. Ούτε μετά γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να με λυπάται ο άλλος για να με ψηφίσει. Θέλω να με ψηφίζει γιατί του αρέσω, γιατί με γουστάρει και γιατί δεν κλαίγομαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ