O Νίκος Αναδιώτης προσκύνησε στο μνήμα του Αγίου Παϊσίου [εικόνα] - iefimerida.gr

O Νίκος Αναδιώτης προσκύνησε στο μνήμα του Αγίου Παϊσίου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 12 Ιουλίου 1994 εκοιμήθη ο γέροντας Παΐσιος, ο οποίος μόλις πριν από τρία χρόνια ανακηρύχθηκε Άγιος με απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Το μνήμα του βρίσκεται στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου εδώ και δύο ημέρες σημειώνεται μεγάλη προσέλευση του κόσμου προκειμένου να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη του Αγίου.

Παράλληλα το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε Ιερά Αγρυπνία για τη μνήμη του Αγίου.

Ένας από τους πιστούς που έσπευσαν να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν ήταν ο δημοφιλής ηθοποιός, Νίκος Αναδιώτης. Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από αυτή την επίσκεψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στέλντοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«12/7 ημέρα μνήμης του Αγίου γέροντα Παϊσίου. Μεγάλη η χάρη του! Οι ευχές του να μας αγκαλιάζουν όλους κ την πατρίδα μας!!!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ