«Χαλαρός, ευγενικός, με όνειρα για τη ζωή»: Πώς περιγράφουν τον άτυχο Αμερικανό τουρίστα που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο - iefimerida.gr

«Χαλαρός, ευγενικός, με όνειρα για τη ζωή»: Πώς περιγράφουν τον άτυχο Αμερικανό τουρίστα που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως ένα χαλαρό άτομο με ευγενικούς τρόπους, που αγαπούσε τη διασκέδαση περιγράφουν φίλοι του τον 22χρονο Αμερικανό τουρίστα που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο.

Η Γιαν Ρίτσαρντσον, θεία του Μπακαρί Χέντερσον από το Όστιν του Τέξας, είπε στο Associated Press ότι ο ανεψιός της σκόπευε μετά τις διακοπές του στην Ελλάδα να πάει στην Ισπανία. «Δεν έχουμε απαντήσεις, ούτε γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη», δήλωσε προσθέτοντας ότι η οικογένεια του θύματος προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την επικοινωνία της με τις ελληνικές αρχές. Στόχος τους είναι τώρα να επιστραφεί στις ΗΠΑ η σορός του 22χρονου, κάτι που ελπίζουν να γίνει εντός της εβδομάδας.

Ο Χέντερσον αποφοίτησε τον περασμένο Μάιο από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του ανέφερε ότι ο νεαρός βρισκόταν στην Ελλάδα για μια φωτογράφιση για μια νέα σειρά ειδών ένδυσης.

«Ήταν ο τύπος που τριγύριζε στους χώρους του πανεπιστημίου και γνώριζε τους πάντες. Είχε τόση αποφασιστικότητα, τόσα όνειρα για τη ζωή, ήθελε να ανοίξει δική του επιχείρηση με είδη ρουχισμού και με ενέπνευσε να εργαστώ πιο σκληρά», είπε η φίλη του Χέντερσον από το κολέγιο, Αλίσα Γουάιτ.

Ένας άλλος φίλος του Χέντερσον από την πρώτη τάξη του Δημοτικού, είπε ότι ο 22χρονος αγαπούσε τα ταξίδια κι όπου πήγαινε έκανε εύκολα φίλους. Πρόσθεσε ότι σ’ αυτό του το ταξίδι ο Χέντερσον ταξίδευε με φίλους από το κολέγιο κι ότι επρόκειτο να συναντήσει φίλους από ολόκληρη την Ευρώπη στην Ελλάδα.

«Ήταν το είδος του ανθρώπου που πιάνει εύκολα φιλίες όπου πάει», είπε ο Τζον Γκράμλιτς.

«Δεν ήταν του χαρακτήρα του να προκαλεί καυγάδες ή να είναι επιθετικός. Ήταν ο τύπος που ηρεμεί τα πνεύματα, αλήθεια...»

Ο Σαμ Χίντσμαν, ένας άλλος φίλος του Χέντερσον, είπε στο ABC News ότι ο 22χρονος ήταν «άτομο που αγαπούσε τη διασκέδαση, τόσο άνετος...»

Το καλοκαίρι του 2014 ο Χέντερσον είχε εργαστεί ως μαθητευόμενος στο γραφείο του προέδρου της Βουλής του Τέξας, Τζο Στράους. Σε δήλωσή του ο τελευταίος ανέφερε ότι ο νεαρός ήταν «πολύ συμπαθητικό άτομο, εργαζόταν σκληρά και σίγουρα είχε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ