Ο 81χρονος Γούντι Αλεν έπαιζε τζαζ σε κλαμπ του Αμβούργου και μπούκαραν γυμνόστηθες οι Femen [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο 81χρονος Γούντι Αλεν έπαιζε τζαζ σε κλαμπ του Αμβούργου και μπούκαραν γυμνόστηθες οι Femen [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γούντι Αλεν και η ορχήστρα τζαζ που διαθέτει έπαιζαν το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου σε κλαμπ του Αμβούργου.

Ο διάσημος σκηνοθέτης, παρά τα 81 του χρόνια, εξακολουθεί να παίζει μουσική και να κάνει ταινίες, προς τέρψιν των φαν του ανά τον κόσμο. Αλλά, όπως φάνηκε, δεν τον αγαπούν όλοι στην Ευρώπη.

Ο 81χρονος Γούντι Αλεν έπαιζε τζαζ σε κλαμπ του Αμβούργου και μπούκαραν γυμνόστηθες οι Femen [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Την ώρα που η ορχήστρα έπαιζε και το κλαμπ ήταν γεμάτο, γυμνόστηθα μέλη της οργάνωσης Femen όρμησαν στη σκηνή και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα «εναντίον της σιωπής». Ο Γούντι Αλεν έμεινε εμβρόντητος, σταμάτησε να παίζει, αλλά παρακολουθούσε ατάραχος τις Femen να φωνάζουν μπροστά του. Tο κοινό άρχισε να σφυρίζει τις ακτιβίστριες στηρίζοντας τον διάσημο σκηνοθέτη. Η υπηρεσία ασφαλείας γρήγορα απομάκρυνε τις ακτιβίστριες και η συναυλία άρχισε πάλι, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Οι Femen ήθελαν να διαβάσουν ένα γράμμα της Ντίλαν Φάροου, της υιοθετημένης κόρης του Γούντι Αλεν και της πρώην συζύγου του -διάσημης ηθοποιού- Μία Φάροου. Η Ντίλαν κατηγορεί τον διάσημο σκηνοθέτη ότι της είχε επιτεθεί σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών. Ο Νεοϋορκέζος Γούντι Αλεν πάντα αρνιόταν τις κατηγορίες και δεν έχει ποτέ ενοχοποιηθεί από κανένα δικαστήριο.

Οι Femen μοίρασαν φυλλάδια μόλις βγήκαν από το κλαμπ και ισχυρίζονται ότι η απουσία δικαστικής απόφασης δεν αποδεικνύει την αθωότητα του Γούντι Αλεν.

Ο 81χρονος Γούντι Αλεν έπαιζε τζαζ σε κλαμπ του Αμβούργου και μπούκαραν γυμνόστηθες οι Femen [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γούντι Άλεν τζαζ Femen
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ