«Παράθυρο» για μετακίνηση οπαδών τη νέα σεζόν στην Super League - iefimerida.gr

«Παράθυρο» για μετακίνηση οπαδών τη νέα σεζόν στην Super League

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τα περυσινά έκτροπα στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακίνησης οπαδών.

Αν και η πολιτεία απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών, στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος μένει ανοιχτό ένα «παράθυρο» για το αντίθετο αν και μόνο βέβαιο δεν μπορεί να είναι πως θα συμβεί στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Στις περιπτώσεις όπου η γηπεδούχος συμφωνήσει στο άνοιγμα θύρας για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων, η διαδικασία παραλαβής κερκίδας καθώς και η καταγραφή και ο υπολογισμός των κάθε είδους ζημιών, εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων, θα γίνεται μετά από απ’ ευθείας συνάντηση εκπροσώπων της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης και τη μεταξύ τους συμφωνία»


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οπαδοί Super League μετακίνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ