Έβαλαν τρίποντο... μακριά από τα έδρανα της Βουλής - iefimerida.gr

Έβαλαν τρίποντο... μακριά από τα έδρανα της Βουλής

Όταν οι βουλευτές έπαιξαν μπάσκετ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγώνα μπάσκετ είχαν οι βουλευτές με τους βετεράνους του Ιωνικού Νικαίας, στο πλαίσιο των δράσεων της Ειδικής Γραμματείας Διατροφής και Άθλησης του υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υπό την ονομασία «Η άσκηση είναι το καλύτερο φάρμακο».

«Δεν μπορείς να είσαι υπουργός διατροφής και άθλησης και να έχεις πάρει 40 κιλά. Εγώ έχω χάσει 15 κιλά. Το μήνυμα για τον σύγχρονο Έλληνα και την Ελληνίδα που ταλαιπωρούνται από την οικονομική κρίση, είναι ότι η άθληση, το λιγότερο κάπνισμα ή το καθόλου κάπνισμα και το λιγότερο αλκοόλ, είναι οι πιο σοβαρές πολιτικές δημόσιας υγείας, στο δυτικό ημισφαίριο του πλανήτη», σημείωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Η ομάδα του Ιωνικού κέρδισε με σκορ 78-74 (ημίχρονο 34-38).

Με την ομάδα της Βουλής αγωνίστηκαν: Λοβέρδος, Ιωαννίδης 2, Παναγιωτόπουλος, Τζαλαλής 32, Κόκκαλης 31, Περιβολάρης, Κωνσταντινίδης, Πλεύρης 4, Μπακίρογλου 4, Καραμαλίκης, Θεοδωρίδης, Τσιριβάκος. Με την ομάδα του Ιωνικού αγωνίστηκαν: Αντωνίου 22, Αλεξανδρίδης 11, Στρατής 7, Ντούτσιας 20, Λαουτέρης 2, Πετρόλακας 10, Μπολάτογλου 4, Μπενετάτος 2.

Στο ημίχρονο του αγώνα, οι δύο ομάδες τίμησαν την παλαίμαχο αθλήτρια της καλαθόσφαιρας, Δήμητρα Ζαπουνίδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ