Θετικά στοιχεία του νέου ΠΑΟ -Κέρδισε 2-1 την Κορτράικ [βίντεο] - iefimerida.gr

Θετικά στοιχεία του νέου ΠΑΟ -Κέρδισε 2-1 την Κορτράικ [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμόγελα σκόρπισε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο φιλικό του.

Οι «πράσινοι» ήταν πολύ καλοί για ένα ημίχρονο, επικράτησαν 2-1 της Κορτράικ και έδειξαν πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Ο Άλτμαν (28’) πέτυχε το παρθενικό του τέρμα, με τον Μολίνς να σκοράρει και αυτός από την άσπρη βούλα. Ο Σεβαλιέ (32’) είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟ Γιάννη Αναστασίου. Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Λουντ, ανεβοκατέβαιναν στην πλευρά οι Χουλτ-Κουλιμπαλί, ενώ ο Άλτμαν ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και έδειξε πως θα βοηθήσει. Κενά σε ορισμένα διαστήματα παρουσίασε στην άμυνα το «τριφύλλι».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε μετά το ματς: «Σήμερα ήμασταν αργοί στο παιχνίδι μας, στο τρέξιμο μας. Θα μπορούσαμε να πιεστούμε παραπάνω, να κάνουμε μέτρα στο παιχνίδι. Δεν ξέρεις ποτέ πως θα είσαι καλά. Αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο ήταν να τρέξουμε. Δεν ετοιμαζόμαστε να κερδίσουμε αυτά τα ματς τακτικά. Θα περίμενα περισσότερα τρεξίματα σήμερα. Ο αντίπαλος χαμηλότερης δυναμικότητας αλλα φαινόταν φρέσκος».

Για την επιθετική ανάπτυξη και τις δουλεμένες φάσεις: «Θα βγουν. Τα έχουμε δουλέψει. Πιστεύω με τις προσθήκες που θα γίνουν να βάλουμε την ποιότητα που θέλουμε που είναι απαραίτητη. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα θες παίκτες που να είναι καλοί στο ένας εναντίων ενός».

Για τις μεταγραφές: «Περιμένουμε, κάποιες φορές εσείς τα ξέρετε πιο γρήγορα».

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός κορτραικ φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ