Λεβέντης για τις ανεξαρτητοποιήσεις από το κόμμα του: Τελειώνουν οι καριέρες τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Λεβέντης για τις ανεξαρτητοποιήσεις από το κόμμα του: Τελειώνουν οι καριέρες τους [βίντεο]

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφείς αιχμές για όσους αποφάσισαν να φύγουν από την Ενωση Κεντρώων άφησε ο Βασίλης Λεβέντης, μετά και την τελευταία ανεξαρτητοποίηση από την Kοινοβουλευτική Oμάδα, αυτή της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που εκλέχθηκαν με λίστα, όπως η κυρία Μεγαλοοικονόμου, δεν έχουν μέλλον. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν βγει με λίστα δεν έχουν μέλλον. Είναι αυτοκτονία να φεύγουν από το κόμμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λεβέντης, απαντώντας για τις αποχωρήσεις τόσο της κυρίας Μεγαλοοικονόμου όσο και του κ. Καρρά, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι τελειώνει η καριέρα και των δύο. Πού να πάει ο Καρράς; Έστω ότι τον παίρνουν στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει περίπτωση να βγει; Στο ΠΑΣΟΚ γίνεται μάχη. Ποιος θα πρωτοβγεί;».

Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι η κυρία Μεγαλοοικονόμου θα πάει στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΝΔ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι αυτό θα φανεί και πως δεν θέλει να κάνει κάποιες εκτιμήσεις, ενώ εξήγησε ότι δεν έχει καταλάβει τους λόγους που την έκαναν να ανεξαρτητοποιηθεί:

«Δεν έχω καταλάβει. Με επισκέφτηκε την Παρασκευή, συζητήσαμε φιλικά κάποια θέματα και είπαμε θα τα ξαναπούμε, σήμερα μάλιστα. Χθες ήμουν στο αυτοκίνητο και έμαθα ότι κατέθεσε ανεξαρτητοποίηση».


Λεβεντης για Μεγαλοοικονομου από Enikos_gr

Πηγή Βίντεο: enikos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ