Γιάννης Μιχελάκης: Οι υπουργοί δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν - iefimerida.gr

Γιάννης Μιχελάκης: Οι υπουργοί δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν

Γιάννης Μιχελάκης: Οι υπουργοί δεν μπορούν να κάνουν ό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον ειδικό σκοπό της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης σε δηλώσεις του, τονίζοντας επίσης πως το κόμμα του δεν έδωσε «λευκή επιταγή» σε κανέναν.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιάννης Μιχελάκης, η Νέα Δημοκρατία, «δεν έδωσε, όμως, λευκή επιταγή σε κανένα και δεν στηρίζει επιλογές που αφενός βρίσκονται έξω από τον ειδικό σκοπό της κυβέρνησης και αφετέρου συγκρούονται με τις αρχές και τις θέσεις του κόμματος», αναφερόμενος στα όσα έγιναν στην Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις αποφυλακίσεις καταδικασθέντων.

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς κατέστησε σαφές, από την πρώτη στιγμή, στη συνάντηση των Πολιτικών Αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τη συγκεκριμένη αποστολή της κυβέρνησης Παπαδήμου, που είναι η ολοκλήρωση του PSI, η νέα δανειακή σύμβαση και η διενέργεια εθνικών εκλογών αμέσως μετά. Η Νέα Δημοκρατία παραμένει σταθερή στη συμφωνία αυτή», ανέφερε ο Γιάννης Μιχαλέκης.

Πρόσθεσε, επίσης, πως «μονομερείς επιλογές και αποφάσεις, όπως προσπάθησε να επιβάλει χθες ο κ. Παπαϊωάννου, δεν γίνονται δεκτές. Και αυτό ισχύει για όλα τα ζητήματα που τίθενται από αρμόδιους υπουργούς, όπως για παράδειγμα, η λαθρομετανάστευση, τα ναρκωτικά, η δόμηση κατοικίας εκτός σχεδίου, οι κρίσεις στα Σώματα Ασφαλείας, οι διορισμοί γενικών διευθυντών σε υπουργεία».

Ο Γ. Μιχελάκης κατέληξε πως «σε μία μεταβατική κυβέρνηση οι υπουργοί δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν» και ότι «την αρχή αυτή ας μην δοκιμάζει κανένας να την παραβιάζει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ