Γάμος-παραμύθι στο Τορίνο: Συνεργάτιδα του Jimmy Choo παντρεύτηκε Ιταλό αριστοκράτη [εικόνες]

Κανείς δεν περίμενε τίποτα λιγότερο από τον γάμο της PR του Jimmy Choo, Αλεξάντρα Λούσι Εντουαρντς, και του ιδιοκτήτη ιδιωτικών κλαμπ Κάρλο Καρέλο.

Ολα ήταν παραμυθένια με την τελετή να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν βασιλικό γάμο.

Η 27χρονη Αλεξάντρα παντρεύτηκε τον Ιταλό αριστοκράτη σε μια εκθαμβωτική τριήμερη εκδήλωση στο Τορίνο έχοντας κοντά τους διακόσιους φίλους τους.

Το ζευγάρι απήγγειλε τους όρκους του στο παλάτι Castello di Racconigi, νότια του Τορίνου και έγιναν οι πρώτοι που παντρεύτηκαν εκεί από το 1930.

Η νύφη ήταν πραγματικά εντυπωσιακή μέσα στο νυφικό της, που ήταν δια χειρός Ναέεμ Καν. Το λευκό νυφικό με λεπτομέρειες λουλουδιών είχε διάφανο μπούστο και μανίκια, με την πλάτη να κάνει ένα σικάτο άνοιγμα. Η Αλεξάντρα επέλεξε να έχει τα μαλλιά της κάτω, να πέφτουν στους ώμους της, φορώντας πέπλο. Τα παπούτσια της ήταν φυσικά Jimmy Choo.

Πριν τον γάμο οι καλεσμένοι απήλαυσαν γεύμα στο βραβευμένο με αστέρι Μισελέν εστιατόριο Al Gatto Nero και έπειτα μετέβησαν στο παλάτι, το οποίο αρχικά χτίστηκε για τους πρίγκιπες της Σαβοΐας και στη συνέχεια μετατράπηκε σε μουσείο.

Ο πατέρας του γαμπρού, Μάσιμο, είναι ο πρώην επικεφαλής της FIAT στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η οικογένειά του έχει σπίτια αξίας 10 εκατ. λιρών στο Τορίνο και το Λίπαρι, όπου κάνουν διακοπές με τους φίλους τους, συμπεριλαμβανομένων και των Μπλερ.

Ο Μάσιμο και η σύζυγός του Σάρα, πριν χωρίσουν, μοίραζαν τον χρόνο τους στην Ιταλία και το σπίτι τους στο Τσέλσι.

Ο γαμπρός Κάρλο έχει εκπαιδευτεί στο κορυφαίο σχολείο Χάροου και έχει συναναστραφεί βασιλείς και αριστοκράτες. Οι φήμες, μάλιστα, τον ήθελαν ζευγάρι με την πριγκίπισσα Μπεατρίς.

Ο Κάρλο γνώρισε για πρώτη φορά την Αλεξάντρα, κόρη ενός πλούσιου χρηματοδότη, όταν εκείνη ήταν 17 ετών και φοιτούσε το σχολείο Francis Holland. Οι δρόμοι τους, ωστόσο, χώρισαν και ξανασυναντήθηκαν μετά χρόνια αργότερα. Η πρόταση γάμου έγινε στα Μπαρμπάντος, το 2015, με τον Κάρλο να προσφέρει στην Αλεξάντρα ένα διαμαντένιο κολιέ και δαχτυλίδι, σετ που άνηκε στη μητέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jimmy Choo γάμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ