Πέθανε στα 39 του ο ηθοποιός του True Blood, Νέλσαν Ελλις - iefimerida.gr

Πέθανε στα 39 του ο ηθοποιός του True Blood, Νέλσαν Ελλις

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 39 του χρόνια έφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός, γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά True Blood, Νέλσαν Έλλις.

Ο Έλλις, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του ήταν εθισμένος στο αλκοόλ. Αιτία θανάτου ήταν η συγκοπή που προκλήθηκε από αιφνίδια διακοπή αλκοόλ.

Σε ανακοίνωσή του ο μάνατζερ του ηθοποιού δήλωσε ότι ο Έλλις πάλευε με τις καταχρήσεις από ναρκωτικά και αλκοόλ αρκετά χρόνια και μόλις πρόσφατα αποφάσισε να αποτοξινωθεί.

«Τα νεφρά του κατέρρευσαν, το συκώτι του είχε πρηστεί, η πίεσή του έπεσε κατακόρυφα και η καλή του καρδιά χτυπούσε χωρίς έλεγχο» είπε χαρακτηριστικά. Η οικογένεια του ηθοποιού με ανακοίνωση που εξέδωσε δήλωσε ότι ο αγαπημένος τους πάλευε με τους δαίμονές του για χρόνια.

Σύμφωνα με τον πατέρα του, η απότομη διακοπή του αλκοόλ προκάλεσε αιματολογική μόλυνση ξεκινώντας την διαδοχική κατάρρευση όλων των οργάνων του.

«Το πρωί του Σαββάτου 8 Ιουλίου, έπειτα από 4 ημέρες στο νοσοκομείο Γούντχαλ, ο Νέλσαν πέθανε. Ήταν μία ευγενική, γενναιόδωρη και καλή ψυχή. Ήταν πατέρας, γιος, εγγονός, αδελφός, ανιψιός και υπέροχος φίλος σε όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Ο ίδιος ντρεπόταν για τον εθισμό του και γι’ αυτόν το λόγο ήταν απρόθυμος να μιλήσει για αυτό όσο ζούσε. Αλλά η οικογένειά του, θεωρεί ότι στο θάνατο πλέον, θα ήθελε η ζωή του να χρησιμεύσει ως προειδοποιητική ιστορία σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους άλλους », αναφέρει η δήλωση.

Ο Έλλις είχε συμμετάσχει σε ταινίες όπως «Οι υπηρέτριες», όπου τιμήθηκε με βραβείο Β' γυναικείου ρόλου η Οκτάβια Σπένσερ, αλλά και στο «Get on Up» που εξιστορούσε τη ζωή του Τζέιμς Μπράουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίλσον Ελις true blood
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ