Στο νοσοκομείο ο γ.γ. του υπ. Εσωτερικών -Ενημέρωσε με ανάρτηση [εικόνα] - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο ο γ.γ. του υπ. Εσωτερικών -Ενημέρωσε με ανάρτηση [εικόνα]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς" νοσηλεύεται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, όπως ο ίδιος έκανε ευρέως γνωστό με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Πουλάκης στην ανάρτησή του γνωστοποιεί τον λόγο της νοσηλείας του, που είναι μια λοίμωξη, ενώ παράλληλα ευχαριστεί τους φίλους και συντρόφους που έσπευσαν να τους εκφράσουν τις ευχές και τα περαστικά τους για την κατάσταση της υγείας του.

Ακόμη, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου τονίζοντας ότι είναι σε καλά χέρια, επαινεί τις προσπάθειές τους και προσθέτει, τέλος, πως χάρη σε εκείνους θα βρίσκεται και πάλι γρήγορα στις επάλξεις.

Τέλος, μίλησε για την αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, αποφεύγοντας να επικεντρωθεί μόνο στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα.

Η ανάρτηση του Κώστα Πουλάκη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΑΚΗΣ νοσοκομείο νοσηλεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ