Αποσύρθηκε διαφήμιση που έδειχνε την Ρέιτσελ Βάις... 20χρονη - iefimerida.gr

Αποσύρθηκε διαφήμιση που έδειχνε την Ρέιτσελ Βάις... 20χρονη

Αποσύρθηκε διαφήμιση που έδειχνε την Ρέιτσελ Βάις... 20χρονη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει προκληθεί από την απόσυρση διαφήμισης της L'oreal στην Βρετανία μετά από διαμαρτυρίες πως πρόκειται για παραπλανητική, επειδή η 41 ετών Ρέιτσελ Βάις που απεικονίζεται, εμφανίζεται πολύ νεότερη από την πραγματική της ηλικία.

Η αρμόδια βρετανική Αρχή για τον ανταγωνισμό στη διαφήμιση (Advertising Standards Authority ) έκρινε ότι «παραπλανάται το κοινό εφόσον έχει γίνει προσπάθεια να εμφανιστούν ως πολύ πιο αποτελεσματικά τα αποτελέσματα της χρήσης του προϊόντος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα». Το συγκεκριμένο προϊόν είναι η κρέμα αντιγήρανσης Revitalift Repair 10.

Η Βάις «πρωταγωνιστεί» στην επίμαχη έντυπη διαφήμιση με μία σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών. «Εγινε κάθε προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήθηκε κατάλληλα ο φωτισμός, όπως επιτρέπουν οι διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας για τις διαφημίσεις» ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ωστόσο, δέχθηκε να αποσύρει προσωρινά τη διαφήμιση και να την λανσάρει αργότερα, παρουσιάζοντας μία πιο ρεαλιστική εκδοχή του προσώπου της πρωταγωνίστριας της ταινίας «Ο Επίμονος Κηπουρός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία Διαφήμιση L'Oreal Ρέιτσελ Βάις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ