Ερχεται ο Βούκοβιτς για τον Ολυμπιακό - Συμπληρώνεται το παζλ - iefimerida.gr

Ερχεται ο Βούκοβιτς για τον Ολυμπιακό - Συμπληρώνεται το παζλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο το μεταγραφικό ντεμαράζ, λίγο η εξαιρετική εμφάνιση επί της Μαλίν και ο ενθουσιασμός στον κόσμο του Ολυμπιακού χτυπάει κόκκινο. Εντός των επόμενων ημερών μάλιστα ολοκληρώνεται και η μεταγραφή του Γιάγκος Βούκοβιτς, κάτι που επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά από την την Κόνιασπορ.

Ο Σέρβος στόπερ έχει δηλώσει στη διοίκηση της Κόνιασπορ την επιθυμία να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Αυτό παραδέχθηκε ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου Αχμέτ Σαν, ο οποίος αποκάλυψε μάλιστα ότι η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες από την οριστική συμφωνία είναι πολύ μικρή.

Ο Βούκοβιτς, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπέσνικ Χάσι, έρχεται ώστε να πάρει τη θέση του βασικού στόπερ και πιθανότατα θα αποτελέσει το δίδυμο μαζί με τον Ρέτσο.

Αυτό σημαίνει ότι μάλλον ανοίγει ο δρόμος για την παραχωρήση ενός στόπερ, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι ο Μποτία.

Ο Ισπανός βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων της χώρας του, με την Μάλαγα του Μίτσελ να είναι ικανή να προσφέρει το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός για την παραχώρησή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ