Κάλεσε την Αστυνομία για να τον σώσει από τους ... αστυνομικούς - iefimerida.gr

Κάλεσε την Αστυνομία για να τον σώσει από τους ... αστυνομικούς

Κάλεσε την Αστυνομία για να τον σώσουν από τους αστυνομικούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απίστευτη περιπέτεια του 28χρονου Τόμας Τζέιμς έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στις βρετανικές αστυνομικές αρχές που αναγκάστηκαν να πληρώσουν και μια γενναία αποζημίωση, στον άτυχο νεαρό.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί συνέλαβαν τον Τζέιμς την ώρα που έβγαινε από το νοσοκομείο του Κάρντιφ, όπου μόλις είχε αφήσει την φίλη του.

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται πως συνέλαβαν τον νεαρό γιατί ήταν επιθετικός απέναντί τους, ωστόσο από τις ανακρίσεις δεν προέκυψε κανένα τέτοιο στοιχείο. Οι δύο αστυνομικοί χτύπησαν τον Τζέιμς, του πέρασαν χειροπέδες και τον έχωσαν στο πίσω μέρος ενός βαν της αστυνομίας, όπου τον παράτησαν για δύο ώρες. Ο Τζέιμς απελπισμένος αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία από το κινητό του για να τον σώσουν από τους αστυνομικούς.

Χθες βρετανικό δικαστήριο έκρινε αθώο τον Τζέιμς για όλες τις κατηγορίες και επέβαλε πρόστιμο στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Τζέιμς πήρε και αποζημίωση που ξεπερνά τα 11.000 ευρώ σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την αστυνομία του Σάουθ Γουέιλς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ