Βίντεο: Η στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο ενεπλάκη η Βένους Γουίλιαμς - iefimerida.gr

Βίντεο: Η στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο ενεπλάκη η Βένους Γουίλιαμς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία του Παλμ Μπιτς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος στο οποίο ενεπλάκη η διάσημη τενίστρια Βένους Γουίλιαμς.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές Γουίλιαμς μπήκε νόμιμα στη διασταύρωση όπου σημειώθηκε το τροχαίο. Σε αυτό συγκρούστηκε με όχημα στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι, η Λίντα Μπάρσον με τον σύζυγό της, Τζερόμ, ο οποίος κατέληξε δύο εβδομάδες μετά.

Ωστόσο οι αρχές στη δήλωσή τους κατά την παρουσίαση του βίντεο στη δίκη για τα πειστήρια που θα παρουσιάσει η κάθε πλευρά καταλήγουν ότι «η υπόθεση παραμένει υπό έρευνα» κάτι που σημαίνει ότι η τενίστρια δεν έχει ακόμα αθωωθεί για την υπόθεση.

Από την πλευρά τους πάντως οι δικηγόροι του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι η οδηγική συμπεριφορά της τενίστριας ήταν αυτή που προκάλεσε το δυστύχημα.

Ο 78χρονος Τζερόμ Μπάρσον βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι από τους οποίους και υπέκυψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βένους Γουίλιαμς τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ