Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στο Συμπόσιο της Σύμης με τον νεαρό τενίστα σύντροφό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στο Συμπόσιο της Σύμης με τον νεαρό τενίστα σύντροφό της [εικόνες]

Φωτογραφία Secret/Παραπολιτικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη ευκαιρία να συναντήσει τα παιδιά του αποτέλεσε το πρόσφατο ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη όπου διοργανώθηκε το 18ο Συμπόσιο της Σύμης.

Το συμπόσιο διοργανώθηκε στην Ελούντα και στη Σπιναλόγκα και φυσικά το παρόν έδωσε κάποια στιγμή και η κόρη του πρώην πρωθυπουργού. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου όπως και ο αδελφός της Ανδρέας, ζουν μόνιμα στην Κρήτη. Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου από το γάμο του με την Αντα πήγε στην Κρήτη προκειμένου να κάνει το μεταπτυχιακό της στη βιολογία και παρέμεινε. Στο νησί γνώρισε και τον άνθρωπο με τον οποίο έχει ήδη κάνει ήδη το επόμενο βήμα, αυτό της συγκατοίκησης, τον νεαρό τενίστα Χάρη Καπόγιαννη, ο οποίος έχει σπουδάσει Ιατρική αλλά είναι γνωστός για τις διακρίσεις του στο τένις. Ο Ανδρέας Παπανδρέου πάλι, εργάζεται στο νησί, ως βελονιστής.

Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού βρέθηκε στο Συμπόσιο της Σύμης και στο πλευρό της βρισκόταν ο σύντροφός της Χάρης, με το νεαρό ζευγάρι να κεντρίζει τα βλέμματα, όπως σημειώνει το Secret των Παραπολιτικών το οποίο δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στο Συμπόσιο της Σύμης με τον νεαρό τενίστα σύντροφό της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στο Συμπόσιο της Σύμης με τον νεαρό τενίστα σύντροφό της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ