Τρεις τραυματισμοί στην πρώτη ταυροδρομία του φεστιβάλ της Παμπλόνα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τρεις τραυματισμοί στην πρώτη ταυροδρομία του φεστιβάλ της Παμπλόνα [εικόνες & βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το πόδι κατέληξε ένας 46χρονος Ισπανός που τον τρύπησε ένας ταύρος με τα κέρατά του και τον πέταξε μακριά στη διάρκεια της πρώτης ταυροδρομίας του φετινού φεστιβάλ Σαν Φερμίν στην Παμπλόνα.

Στο νοσοκομείο της μεσαιωνικής ισπανικής πόλης διακομίστηκαν και δύο Αμερικανοί, ένας 29χρονος κι ένας 35χρονος, αλλά τα τραύματά τους στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και την κοιλιά δεν κρίνονται επικίνδυνα.

Τρεις τραυματισμοί στην πρώτη ταυροδρομία του φεστιβάλ της Παμπλόνα [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Μικροτραυματισμούς υπέστησαν κι άλλοι δρομείς όταν δύο από τους ταύρους αποσπάστηκαν από το κοπάδι καθ’ οδόν προς την αρένα. Η ταυροδρομία των 850 μέτρων στα στενοσόκακα της Παμπλόνα ολοκληρώθηκε σε κάτι λιγότερο από τρία λεπτά.

Τρεις τραυματισμοί στην πρώτη ταυροδρομία του φεστιβάλ της Παμπλόνα [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Οι ταύροι προέρχονταν από το φημισμένο ράντσο Cebada Gago. Από την πρώτη τους εμφάνιση στο φεστιβάλ της Παμπλόνα το 1985 ταύροι από αυτό το ράντσο έχουν τραυματίσει 53 ανθρώπους με τα κέρατά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ