Η Τζούλια Αλεξανδράτου βρήκε δουλειά στη Μύκονο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Τζούλια Αλεξανδράτου βρήκε δουλειά στη Μύκονο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκρηκτική celebrity, που επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα μετά τον χωρισμό της από τον Κρίστιαν Καρπόζηλο, περνάει αρκετές από τις μέρες στη Μύκονο και έτσι αποφάσισε να βρει εκεί δουλειά.

Τι θα κάνει; Θα ασχοληθεί με τις δημόσιες σχέσεις του Santanna, του νέου πολυχώρου all day διασκέδασης στην Παράγκα της Μυκόνου, ο οποίος δημιουργήθηκε από το team του Nice n Easy Group. Το ξανθό μοντέλο αξιοποιώντας το επικοινωνιακό του χάρισμα, θα αναλάβει χρέη υποδοχής των VIPs και των μεγιστάνων του πλούτου που θα περνούν το κατώφλι του. Αυτό που κάνει το Santanna να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει την μεγαλύτερη παραθαλάσσια πισίνα με θαλασσινό νερό στην Μεσόγειο μέσα στην οποία υπάρχουν μικρά νησιά όπου οι πελάτες χαλαρώνουν σε πολυτελή σαλόνια και ξαπλώστρες απολαμβάνοντας ό,τι τραβάει η όρεξή τους!

Πηγή: mykonoslive.tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ