Ο σέξι κατάδικος ανέβασε φωτογραφία με τα παιδιά του και «έριξε» το Instagram - iefimerida.gr

Ο σέξι κατάδικος ανέβασε φωτογραφία με τα παιδιά του και «έριξε» το Instagram

Ιnstagram/jmeeksofficial
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aφού κατηγορήθηκε για απιστία προς την -θεωρητικά πρώην-γυναίκα του (η οποία, όμως, ακόμα δηλώνει «σύζυγος του Jeremy Meeks»), ο σέξι κατάδικος αποφάσισε να ρίξει λίγη στάχτη στα μάτια και μοιράστηκε μια οικογενειακή του στιγμή.

«Happy 4 th of July from me and my boys !!! (Ευτυχισμένη 4η Ιουλίου από μένα και τα αγόρια μου!)», γράφει στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία που τον δείχνει μαζί με τα παιδιά του, Robert και Jeremy Jr., πιθανότατα, στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το έκανε για να διαψεύσει τις φήμες περί απιστίας προς την (πρώην) γυναίκα του. Λίγες ημέρες πριν έκανε διακοπές μαζί με την κληρονόμο της αλυσίδας καταστημάτων Τοpshop, Chloe Green, πάνω σε ένα γιοτ στα ανοιχτά της Τουρκίας. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε τις τρυφερές τους περιπτύξεις και στιγμές όπως αυτή που τη φιλούσε με πάθος έχοντάς την αγκαλιά.

Δες τις φωτογραφίες και το πλήρες ρεπορτάζ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ JEREMY MEEEKS CHLOE GREEN σέξι κατάδικος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ