Μαριάννα Γουλανδρή - Φίλιππος Λαιμός: Δεύτερο ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαριάννα Γουλανδρή - Φίλιππος Λαιμός: Δεύτερο ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Φεβρουάριο του 2017, Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός παντρεύτηκαν με μια μεγαλοπρεπή τελετή στην Αγία Σοφία του Λονδίνου.

Kαλεσμένοι από την Ελλάδα, την Γαλλία, την Ελβετία, το Μονακό, τις ΗΠΑ (μέλη από βασιλικές οικογένειες, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου) έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν το ζευγάρι.

Το νυφικό της Μαριάννας Γουλανδρή έφερε την υπογραφή Valentino και οι γόβες της ήταν του οίκου Louboutin. Ο γιος του Νικόλα Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού και η κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, πριν το θρησκευτικό τους γάμο, είχαν τελέσει πολιτικό γάμο σε δημαρχείο του Λονδίνου, ενώ οι αρραβώνες τους είχαν γίνει στο Πόρτο Χέλι.

Αμέσως μετά το θρησκευτικό του γάμο το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στο Μαρόκο για το μήνα του μέλιτος. Λίγους μήνες μετά, η Μαριάννα Γουλανδρή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες από το «δεύτερο ταξίδι του μέλιτος» με το σύζυγό της, σε έναν αγαπημένο προορισμό για το ζευγάρι: την Ιταλία.

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γουλανδρή λαιμός ταξίδι του μέλιτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ