Oι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2018 [εικόνες] - iefimerida.gr

Oι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2018 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι νέες τάσεις στο interior design που υπόσχονται, όχι μόνο να δώσουν ακόμα περισσότερο στιλ στο χώρο σας, αλλά να τον κάνουν έναν intagram friendly παράδεισο!

Το να επιστρέφετε σε ένα σπίτι που, όταν μπαίνετε, σας κάνει να θέλετε να «χωθείτε» μέσα σε αυτό, δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά και φροντίδας της ψυχολογίας σας.

Όπως φροντίζετε την εξωτερική σας εμφάνιση για να νιώθετε αυτοπεποίθηση, είναι σημαντικό να μην παραμελείτε την εμφάνιση του χώρου που κοιμάστε, τρώτε, χαλαρώνετε, ζείτε και κινείστε. Δεν έχει σημασία αν η διεύθυνση σας οδηγεί σε μια μονοκατοικία με μεγάλο κήπο ή σε ένα απλό δυάρι στο κέντρο της πόλης. Αυτό που έχει σημασία είναι τις ώρες που επιλέγετε να περάσετε εκεί, να αισθάνεστε άνετα και «ζεστά».

Ακόμα κι αν δεν έχετε το ανάλογο budget για να φτιάξετε ένα σαλόνι που μοιάζει να βγήκε από τις σελίδες glossy περιοδικού, ακόμα κι αν η επίπλωση που έχετε κάνει κινείτε σε πιο basic σχέδια και χρώματα, ένας πανέξυπνος και οικονομικός τρόπος να δώσετε χαρακτήρα στο χώρο σας είναι επενδύοντας σε πινελιές διακόσμησης.Μερικές από τις τοπ interior designers, όπως η βραβευμένη βρετανή διακοσμητής, Katharine Pooley, αποκαλύπτουν τις επόμενες κυρίαρχες τάσεις στη διακόσμηση. Κι όταν λέμε τις «τελευταίες» εννοούμε αυτές για τις οποίες θα μιλάνε όλοι το 2018!

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2018 στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ 2018 σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ