Παπαγγελόπουλος κατά Σημίτη και εισαγγελικών λειτουργών –Για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου - iefimerida.gr

Παπαγγελόπουλος κατά Σημίτη και εισαγγελικών λειτουργών –Για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαριές αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του τότε υπουργικού συμβουλίου για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Όταν η λάμψη των σκανδάλων έγινε τόσο μεγάλη που πέρασε και το μαντίλι της δικαιοσύνης που της έδενε τα μάτια, η έρευνα περιορίστηκε μόνο στον Τσοχατζόπουλο και στον Σμπώκο. Λες και δεν υπήρχε ΚΥΣΕΑ, λες και δεν υπήρχε υπουργικό συμβούλιο και πρωθυπουργός».

Όμως ο κ. Παπαγγελοπουλος δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά επετέθη και κατά των εισαγγελικών λειτουργών που είχαν αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης.

«Η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή έβαλε και ωτοασπίδες. Θα μεροληπτήσω για τους εισαγγελείς και δεν θα πω ότι είχαν πολιτικές ή επιχειρηματικές εξαρτήσεις και αλλά συμφέροντα. Θα σκεφτώ ότι υπέκυψαν σε πιέσεις ανώτερων τους. Γίνονται αυτά», κατέληξε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ