Η απροσδόκητη νέα τάση στο αντρικό στιλ που είδαμε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού- [Εικόνες] - iefimerida.gr

Η απροσδόκητη νέα τάση στο αντρικό στιλ που είδαμε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού- [Εικόνες]

Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσο πάνω στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας του πλανήτη παρελαύνουν τα trends της αντρικής μόδας για την επόμενη σεζόν, έξω από τα fashion shows, το street fashion δίνει τα δικά του μαθήματα στιλ.

Τελικά οι μεγαλύτερες τάσεις στην ιστορία της μόδας γράφονται έξω από τις πασαρέλες. Έτσι, στην Αντρική Εβδομάδα Μόδας που λαμβάνει χώρα, αυτή την περίοδο, στο Παρίσι, ένα καινούριο trend (το οποίο θα μπορούσε να χωρίσει τις γυναίκες σε δύο στρατόπεδα) έκανε τη γενναία του εμφάνιση για να επαναπροσδιορίσει το αντρικό στιλ. Ανάμεσα στους υποστηρικτές του βρίσκονται συντάκτες μόδας και tattoo artists.

Το συγκεκριμένο trend μάλιστα κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα όχι μόνο των influencers της μόδας, αλλά και των street style φωτογράφων της Vogue. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πως δεν πρόκειται για ρούχο!

Δες ποιο είναι το νέο trend στο αντρικό στιλ στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ