Ινδία: Γυναίκες δένουν και ξυλοφορτώνουν παιδεραστή [βίντεο] - iefimerida.gr

Ινδία: Γυναίκες δένουν και ξυλοφορτώνουν παιδεραστή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νόμο στα χέρια της πήρε μια ομάδα γυναικών στην Ινδία, οι οποίες έδεσαν και ξυλοφόρτωσαν έναν άνδρα, που κατηγορείτο για σεξουαλική επίθεση εναντίον παιδιού.

Στο βίντεο διακρίνονται τρεις γυναίκες να δένουν πισθάγκωνα τον φερόμενο ως παιδεραστή και να τον σέρνουν στο έδαφος μ’ ένα μακρύ σκοινί ενώ τον δέρνουν με ραβδιά παίρνοντας εκδίκηση.

Δεκάδες γυναίκες και παιδιά παρακολουθούν τη σκηνή καθώς η μία μετά την άλλη οι γυναίκες χτυπούν τον άνδρα, ο οποίος φαίνεται να μην αντιστέκεται, αλλά απλώς προσπαθεί να προστατέψει τα ευαίσθητα σημεία του από τα χτυπήματα.

Ινδία: Γυναίκες δένουν και ξυλοφορτώνουν παιδεραστή [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Το περιστατικό τελειώνει με την άφιξη ενός αστυνομικού που μιλά στο πλήθος ενώ ο καταγγελλόμενος ως βιαστής κείτεται στο έδαφος.

Ινδία: Γυναίκες δένουν και ξυλοφορτώνουν παιδεραστή [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Οι σεξουαλικές επιθέσεις έχουν πάρει διαστάσεις μάστιγας για την ινδική κοινωνία. Μόνον το 2015 αναφέρθηκαν 34.000 υποθέσεις βιασμού στη χώρα, αν και ο πραγματικός αριθμός είναι πιθανότατα πολύ υψηλότερος, καθώς πολλά από τα θύματα δεν πάνε στην αστυνομία από το φόβο ότι δεν θα τις πιστέψουν οι αρχές, ή ότι θα τις απομονώσει ο κοινωνικός τους περίγυρος. Σημειωτέον δε ότι ο βιασμός γυναικών μέσα στο γάμο δεν θεωρείται έγκλημα στην Ινδία.

Το 2014 καταγγέλθηκαν 14.000 περιστατικά βιασμού ανηλίκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία παιδεραστής βιασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ