Ο μικρός πρίγκιπας που είναι λίγο πιο χαριτωμένος από τον πρίγκιπα Τζορτζ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο μικρός πρίγκιπας που είναι λίγο πιο χαριτωμένος από τον πρίγκιπα Τζορτζ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μικρός πρίγκιπας του Μπουτάν έγινε ενός έτους και έκανε φωτογράφιση για το παλάτι στην οποία είναι ντυμένος γιατρός, φορώντας και στηθοσκόπιο. Φυσικά ο ίδιος είναι τόσο γλυκός που δεν ξέρουμε ποιος πρωτοκλέβει την παράσταση. Εκείνος ή ο Ππρίγκιπας Τζορτζ;

Εν αντιθέσει με τον πρίγκιπα Τζορτζ ο οποίος έχει τραβήξει πολλές φορές τα βλέμματα με τις γκριμάτσες του, ο πρίγκιπας των Δράκων του Μπουτάν έγινε γνωστός παγκοσμίως με αυτή την φωτογραφία.

Μάλιστα, η φωτογραφία με τον μικρό πρίγκιπα να είναι ντυμένος μικρός γιατρός, η οποία είναι το εξώφυλλο του ημερολογίου του Παλατιού δεν είναι τυχαία, καθώς έτσι το παλάτι ήθελε να ευχαριστήσει το υγειονομικό προσωπικό για την συνεισφορά του στην χώρα.

Πέρα από ότι ο πρίγκιπας του Μπουτάν και ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι αναμφισβήτητα τα πιο γλυκά παιδιά γαλαζοαίματων που έχουμε δει, ενδιαφέρον έχει και η ιστορία αγάπης των γονιών του μικρού «δράκου».

Συγκεκριμένα, στο Μπουτάν ισχύει η πολυγαμία με τον Βασιλιά της ασιατικής χώρας και παππού του μικρού να έχει 4 γυναίκες.

Ωστόσο, ο πατέρας του μικρού, Τζιγκλμέ, αποφάσισε πως δεν θέλει καμία άλλη γυναίκα πέρα από την πριγκίπισσα Τζετσάν.

Ο πρίγκιπας Τζιγκμέ, μάλιστα, είχε κάνει το 2011 μία πολύ ρομαντική δήλωση αγάπης, όταν ανακοίνωνε τον γάμο τους.

«Πολλοί έχουν την δική τους άποψη για το τι θα πρέπει να έχει μία βασίλισσα. Σίγουρα οι περισσότεροι πιστεύουν πως θα πρέπει να είναι όμορφη, έξυπνη και χαριτωμένη.

Την δική μου (μελλοντική) βασίλισσα την βρήκα στο πρόσωπο της Τσετσάν Πέμα. Είναι νέα, γλυκιά και με ευγενική ψυχή και χαρακτήρα.

Αυτά τα χαρίσματα μαζί με την σοφία που θα έρθει με τον καιρό και την εμπειρία θα την κάνουν μία εξαιρετική γυναίκα για να υπηρετήσει μία μέρα το έθνος μας», είχε αναφέρει ο ίδιος.

Στο προηγούμενο ημερολόγιο του Μπουτάν, το μικρό πριγκιπόπουλο είχε φωτογραφηθεί με την μητέρα του στο κήπο σε μία από τις πιο γλυκές φωτογραφίσεις που έχουν γίνει ποτέ.

Φωτογραφίες: AP, Jetsun Pema- His Majesty King Jigme Khesar Namgyel Wangchuck Facebook/ Royal Office for Media Bhutan

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπουτάν Πρίγκιπας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ