Από σερβιτόρα, έγινε η νέα σταρ της Miu Miu μέσα σε δύο ημέρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Από σερβιτόρα, έγινε η νέα σταρ της Miu Miu μέσα σε δύο ημέρες [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram/ Miu Miu
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ανέλαβε τη βάρδιά της, ως σερβιτόρα, στο ξενοδοχείο La Tremoille στο Παρίσι, την περασμένη Πέμπτη, η Χάνα Σίλα δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι θα ζούσε δύο ημέρες αργότερα, όταν συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα στην επίδειξη μόδας της Miu Miu.

Αν και στην πασαρέλα ανέβηκαν «μεγάλα» ονόματα, όπως η Μπέλα Χαντίντ και η Κένταλ Τζένερ, η Χάνα Σίλα ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες, ζώντας το παραμύθι της, ως ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που έκανε τα πρώτα της βήματα στον λαμπερό κόσμο της μόδας.

Ολα ξεκίνησαν όταν η 22χρονη γνώρισε την Ανίτα Μπίτον, την υπεύθυνη κάστινγκ της Miu Miu, που επιλέγει μοντέλα μεταξύ άλλων για τους Marc Jacobs και Mulberry. «Οταν ήρθε η Ανίτα στο στούντιο και είπε ότι βρήκε μία σερβιτόρα, όλοι γελάσαμε. Αλλά τη στιγμή που μπήκε η Χάνα, όλοι κατάλαβαν ότι είναι μία σταρ», παραδέχθηκε η Κέιτι Γκραντ, στιλίστρια για την επίδειξη μόδας της Miu Miu. «Το δέρμα της είναι τέλειο, έχει εκπληκτική οστική δομή, είναι τόσο κομψή», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι την λάτρεψε και η Μιούτσια Πράντα, η σχεδιάστρια του οίκου.

@bbchanou @miumiu

A post shared by Anita Bitton (@bitton) on Jul 4, 2017 at 12:34am PDT

«Θεέ μου! Η χθεσινή νύχτα ήταν μία από τις καλύτερες της ζωής μου», έγραψε η ίδια η 22χρονη στον λογαριασμό της στο Instagram, ευχαριστώντας την Μπίτον για την ευκαιρία που της έδωσε, όπως και τα άλλα μοντέλα για τη στήριξή τους.

OMG !!!!! Last night was just one of the best night of my Life @kendalljenner @bellahadid @adwoaaboah thanks for your support ... And I would like to thanks @bitton because without it this chance would never be possible @miumiu #miumiu#1rst#show#Real#show#glad#pfw2017

A post shared by Hanna Sylla (@bbchanou) on Jul 3, 2017 at 8:26am PDT

Η Σίλα είπε στην Telegraph ότι δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ επαγγελματικά και πως δουλεύει στο ξενοδοχείο που την εντόπισε η Μπίτον τους τελευταίους έξι μήνες. Ηδη πάντως έχει δεχθεί κρούσεις από πρακτορεία μοντέλων και η ίδια δήλωσε πως πλέον θέλει να ασχοληθεί με αυτόν τον χώρο.

#HannaSylla making her catwalk debut at #themiumiuclub last night

A post shared by Miu Miu (@miumiu) on Jul 3, 2017 at 5:24am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάνα Σίλα miu miu επίδειξη μόδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ