Μαξίμου για Μπογδάνο: Παραλήρημα, μπερδεύει την ενημέρωση με την προπαγάνδα - iefimerida.gr

Μαξίμου για Μπογδάνο: Παραλήρημα, μπερδεύει την ενημέρωση με την προπαγάνδα

Φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη ήταν η αντίδραση του Μαξίμου στην αναφορά του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην εκπομπή του υποστήριξε ότι «πρώην συντρόφοι του πρωθυπουργού» ήταν εκείνοι που «χτύπησαν τον Λουκά Παπαδήμο».

Μεταξύ άλλων το Μαξίμου αναφέρεται και στην αντιμετώπιση του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη παίρνοντας αποστάσεις από τις δηλώσεις Μπογδάνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαξίμου έχει ως εξής:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαξίμου ΣKAΪ Μπογδάνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ