Η διπλωματία της κάλτσας: Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός ντύθηκε «Τριντό» για να υποδεχθεί τον Καναδό [εικόνες] - iefimerida.gr

Η διπλωματία της κάλτσας: Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός ντύθηκε «Τριντό» για να υποδεχθεί τον Καναδό [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/AIDAN CRAWLEY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρώτη του συνάντηση με ξένο ηγέτη, ο Ιρλανδός πρωθυπουργός αποφάσισε να αντλήσει έμπνευση από το στιλ του Τζάστιν Τριντό, τον οποίο υποδεχόταν.

Ο Λίο Βαραντκάρ επιδώθηκε στη... διπλωματία της κάλτσας, στη συνάντηση με τον Καναδό ομόλογό του στο Δουβλίνο. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Τριντό, που έχει στείλει... μηνύματα με τις κάλτσες που έχει φορέσει κατά καιρούς, ο Ιρλανδός επέλεξε κόκκινες με φύλλα σφενδάμου, σε απόλυτα καναδικό στιλ, για να υποδεχθεί τον πρώτο ξένο ηγέτη που τον επισκέπτεται.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να τις δείξει περήφανος στις κάμερες και τους φωτογράφους, σε περίπτωση που είχαν περάσει απαρατήρητες και βλέποντάς τον ο ομόλογός του άρχισε να γελά. Πάντως, η συλλογή του Τριντό με τις ασυνήθιστες κάλτσες εμπλουτίστηκε, καθώς πήρε ως δώρο ένα ζευγάρι από την εμφάνιση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας, μαζί με μία φανέλα με το όνομά του.

Η διπλωματία της κάλτσας: Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός ντύθηκε «Τριντό» για να υποδεχθεί τον Καναδό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η διπλωματία της κάλτσας: Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός ντύθηκε «Τριντό» για να υποδεχθεί τον Καναδό [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Τριντό βρίσκεται στην Ευρώπη ενόψει της Συνόδου των G20, στο Αμβούργο, αυτή την εβδομάδα. Η συνάντηση με τον Ιρλανδό κανονίστηκε τον Μάιο, όταν ο προκάτοχος του Βαραντκάρ, Εντα Κένι είχε συναντηθεί με τον Τριντό στο Μόντρεαλ. Τότε, ο Καναδός πρωθυπουργός είχε φορέσει κάλτσες Star Wars, καθώς ήταν 4 Μαΐου, ημέρα... γιορτής για τους λάτρεις αυτής της σειράς ταινιών.

These are the socks you’re looking for. #MayTheFourthBeWithYou#GuerreDesÉtoiles pic.twitter.com/AXTQkgmkYH

Πιο πρόσφατα, στα τέλη Ιουνίου, πήγε στο Pride Parade του Τορόντο, φορώντας κάλτσες στα χρώματα του ουράνιου τόξου που έγραφαν πάνω «Eid Mubarak», που παρέπεμπε στη σημαία- σύμβολο της κοινότητας ΛΟΑΤ αλλά και στη γιορτή για το τέλος του Ραμαζανίου.

Wonder Woman is on site for #Prideto #toronto @PrideToronto pic.twitter.com/t4cWuKZlMG

Φωτογραφίες: ΑΠΕ/ EPA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάστιν Τριντό κάλτσες Λίο Βάραντκαρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ