Εφερε και τον Τραούστασον η ΑΕΚ - Πάτησε Ελλάδα ο Ισλανδός [βίντεο] - iefimerida.gr

Εφερε και τον Τραούστασον η ΑΕΚ - Πάτησε Ελλάδα ο Ισλανδός [βίντεο]

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται ο Άρνορ Τραούστασον, ο οποίος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση.

Η ΑΕΚ συμπληρώνει και τα τελευταία κομμάτια του παζλ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Αρνορ Τραούστασον ήταν ο τελευταίος παίκτης που προστέθηκε στη λίστα των αποκτημάτων αφού ο 24χρονος πλάγιος επιθετικός έφτασε το μεσημέρι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η ελληνική ομάδα συμφώνησε με την Ραπίντ Βιέννης για δανεισμό ενός έτους και οψιόν αγοράς 1 εκατομμυρίου ευρώ, με τους Αυστριακούς να κρατούν ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Ο Τραούστασον αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια με μεγαλύτερη άνεση στο δεξί, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ