Ντάνος - Βαλαβάνη: Η σχέση που πέρασε από χίλια κύματα και η συγγνώμη της αθλητικογράφου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ντάνος - Βαλαβάνη: Η σχέση που πέρασε από χίλια κύματα και η συγγνώμη της αθλητικογράφου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την επιστροφή της στην Ελλάδα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Survivor Πανόραμα» και παραδέχθηκε για μια ακόμη φορά πως έκανε λάθος στην αξιολόγησή της για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ζητώντας για μια ακόμη φορά συγγνώμη.

Η συγκίνησή της ήταν έντονη όταν η παρουσιάστρια ζήτησε να παίξει ένα βίντεο στο οποίο εμφανίστηκαν όλες οι στιγμές έντασης ανάμεσα στους δύο παίκτες αλλά και το πόσο διαφορετικά εξελίχθηκαν τα πράγματα στη συνέχεια.

Από το «Ο Ντάνος δεν είναι ο Θεός που πιστεύουμε» που είχε πει στις αρχές του παιχνιδιού, έως το «Ποντάρω στο άλογο που λέγεται Ντάνος», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε όλη τη διαδρομή που πέρασε η σχέση τους, αρνούμενη πάντως τις φήμες περί φλερτ ανάμεσά τους.

Παραδέχθηκε ότι στην αρχή δεν είχε κρίνει σωστά τον συμπαίκτη της, επηρεασμένη από τις συνθήκες που επικρατούσαν στο παιχνίδι και όχι από λόγια άλλων παικτών, ενώ τον χαρακτήρισε δύσκολο άνθρωπο και αποκάλυψε πως πολλές φορές τον είδε να λυγίζει και να κλαίει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ