Survivor: Η στιγμή που Βασάλος και Αναγνωστόπουλος συναντούν τις οικογένειές τους - Μετά από 5 μήνες [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Η στιγμή που Βασάλος και Αναγνωστόπουλος συναντούν τις οικογένειές τους - Μετά από 5 μήνες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα και λίγο πριν τεθούν στη διάθεση του κοινού για την πρόκριση στον ημιτελικό, Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος συνάντησαν τις οικογένειές τους για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 5 μήνες.

Μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα βρέθηκαν οι δύο παίκτες της ομάδας των «Μαχητών» για σχεδόν 5 μήνες.

Φτάνοντας έως το τέλος του Survivor, Βασάλος και Αναγνωστόπουλος είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν έστω και για λίγα λεπτά τις οικογένειές τους, πριν μεταφερθούν στο πρώτο Live επεισόδιο όπου τελικά αποχώρησε ο μισθοφόρος.

Την παράσταση πάντως έκλεψε η γιαγιά Βαρβάρα, η οποία όπως αποκάλυψε ο Βασάλος λίγο αργότερα, ήταν και αυτή που τον μεγάλωσε μέχρι την ηλικία των 5 ετών στην Καρδίτσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ