Η Μαρία Μενούνος παραιτήθηκε από το «E! Entertaiment» -Μετά την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο - iefimerida.gr

Η Μαρία Μενούνος παραιτήθηκε από το «E! Entertaiment» -Μετά την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας η Μαρία Μενούνος παραιτήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό «E! Entertaiment», λόγω της επέμβασης για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλό της.

Η παρουσιάστρια άφησε τη δουλειά της στην τηλεόραση, για να αφοσιωθεί σε άλλα εγχειρήματα, που όπως λέει χαρακτηριστικά «προϋποθέτουν πάθος». Πιθανότατα οι νέες τις δραστηριότητες θα σχετίζονται με την ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων της για την πρόληψη του καρκίνου και άλλων ασθενειών.

«Υστερα από τρία υπέροχα χρόνια εργασίας στο E! News και E! Entertainment για τα οποία νιώθω ευγνώμων θα μείνω εκτός του χώρου για λίγο, προκειμένου να αφοσιωθώ σε κάποια εγχειρήματα που προϋποθέτουν πάθος. Θα δω τι θα κάνω αργότερα. Ανέκαθεν ήμουν πολύ υπερήφανη για το γεγονός ότι είμαι εργασιομανής, υπάρχουν όμως πάρα πολλά πράγματα έξω από τη δουλειά στη ζωή μας», είπε η παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μενούνος παραιτήθηκε από το «E! Entertaiment» -Μετά την αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο | iefimerida.gr 0

Η ίδια η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια αποκάλυψε πως προχώρησε στην αφαίρεση του όγκου, που είχε μέγεθος μπάλας του γκολφ, και πως η ανάρρωσή της πηγαίνει πολύ καλά.

«Δεν έχω ανακτήσει ακόμη πλήρως την ισορροπία μου, αλλά όσο στηρίζομαι στον αρραβωνιαστικό μου, τον Κέβεν (Αντεργκάρο), είμαι καλά. Το πρόσωπό μου είναι ακόμη μουδιασμένο και αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα για να επανέλθει. Παρόλ' αυτά δυναμώνω μέρα με την ημέρα και πολύ σύντομα θα επιστρέψω στην φυσιολογική μου κατάσταση. Επί του παρόντος θέλω απλώς να 'καθίσω φρόνιμα' για λίγο καιρό και να δω τι υποτίθεται ότι είμαι σε αυτό τον κόσμο», έγραψε στο μήνυμά της η παρουσιάστρια.

«Η ανάρρωσή μου πηγαίνει πολύ καλά και είμαι τυχερή που δεν θα χρειαστεί να κάνω περαιτέρω θεραπεία», πρόσθεσε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της, ευχαριστώντας όσους την στήριξαν.

Η εξομολόγησή της

\

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Μενούνος αφαίρεση όγκου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ