Τα βασικά κομμάτια που κάθε fashion blogger έχει στη βαλίτσα των διακοπών [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα βασικά κομμάτια που κάθε fashion blogger έχει στη βαλίτσα των διακοπών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δημόσια εμφάνισή τους ή μια ανάρτησή τους στα social media με ένα ιδιαίτερο οutfit έχει τη δυναμική να δημιουργήσει trend.

Οι fashion bloggers, oι γυναίκες που ασκούν επιρροή με τις στιλιστικές τους επιλογές μπορεί να φορούν την «τελευταία λέξη» της μόδας αλλά στο πώς θα την φορέσουν... έχουν τον πρώτο λόγo.

Οι εμφανίσεις τους, εύλογα μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Oταν έρχεται η ώρα των διακοπών, κάποιος μπορεί να τις φαντάζεται να προσπαθούν με δυσκολία να κλείσουν την βαλίτσα τους από τα πολλά και διαφορετικά κομμάτια που θα έχουν πάρει μαζί τους για τις εμφανίσεις τους. Ομως, όχι. Οι fashion bloggers στις διακοπές τους δίνουν προτεραιότητα στην ευελιξία. Θέλουν τα κομμάτια της βαλίτσας των διακοπών τους να μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικούς συνδυασμούς. Επενδύουν στο μαγιό τους και τα αξεσουάρ. Αποφεύγουν τα ψηλοτάκουνα και προτιμούν παπούτσια στιλάτα και άνετα.

Τα βασικά κομμάτια που κάθε fashion blogger έχει στη βαλίτσα των διακοπών της στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ fashion blogger Mόδα ρούχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ