Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Κολοβέτσιος μέχρι το 2019 - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Κολοβέτσιος μέχρι το 2019

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δεύτερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού είναι και τυπικά από τη Δευτέρα το απόγευμα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Μετά τον Αλτμάν, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ υπέγραψε το απόγευμα της Δευτέρας συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών με τον Παναθηναϊκό και θα βρεθεί κανονικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «πράσινων» στην Ολλανδία.

Στο οικονομικό σκέλος έχει επιτευχθεί συμφωνία εδώ και αρκετές ημέρες, για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1991 στη Λάρισα. Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Τύρναβο 2005 από όπου μεταπήδησε στην ΑΕΛ το 2009. Επειτα από τρία χρόνια, το 2012 εντάχθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα από όπου τον αγόρασε η ΑΕΚ το 2014. Με τα «κιτρινόμαυρα» αγωνίστηκε για τρεις σεζόν πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Συνολικά, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει καταγράψει 128 συμμετοχές στην Super League».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ κολοβετσιος Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ