Πρώην μπασκετμπολίστρια από τη Ρωσία διεκδικεί τον τίτλο του ψηλότερου μοντέλου στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρώην μπασκετμπολίστρια από τη Ρωσία διεκδικεί τον τίτλο του ψηλότερου μοντέλου στον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ιδανικό ύψος γίνεται συχνά αντικείμενο συζήτησης στις παρέες των γυναικών. Είναι ένα από εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν την άριστη αναλογία σώματος, την οποία ονειρευόμαστε από μικρή ηλικία, επειδή όμως δεν είμαστε και τόσο προικισμένες όλες από τη φύση μας με πολλούς πόντους, προσπαθούμε να το διορθώσουμε με όλα τα διαθέσιμα μέσα, τόσο με ενδυματολογικά τρικ, όσο και με τα κατάλληλα τακούνια.

Δεν θα λέγαμε όμως ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες και αυτό, γιατί υπάρχουν κάποιες που αν σταθούν όρθιες πιθανότατα να «πιάσουν» ταβάνι. Και όχι, δεν μιλάμε για τα σούπερμοντελ που περπατούν με καμάρι στις διεθνείς πασαρέλες οίκων υψηλής ραπτικής, αλλά για εκείνες που ασχολούνται με τον αθλητισμό και τα δεκάδες jump shots (μαζί και με τα γονίδια) τις βοήθησαν να πάρουν μπόι.

Οπως ακριβώς συνέβη και με την Εκατερίνα Λισίνα, που θεωρείται η ψηλότερη γυναίκα της Ρωσίας, με ύψος περίπου 2.06.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ