Μητσοτάκης σε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ντρέπεστε λίγο; -Το καλοκαίρι του 2015 η χώρα έμεινε στο ευρώ με τις δικές μας ψήφους - iefimerida.gr

Μητσοτάκης σε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ντρέπεστε λίγο; -Το καλοκαίρι του 2015 η χώρα έμεινε στο ευρώ με τις δικές μας ψήφους

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αρκετά σημεία της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ανέβηκε το θερμόμετρο στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διέκοπταν τον κ. Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της Βουλής να προσπαθεί να αποκαταστήσει την τάξη.

Η κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους κατηγόρησε ότι ψήφισαν τα μέτρα για να μη χάσουν την καρέκλα. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν έντονα, με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο, αλλά και τον βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα να φωνάζουν, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαφωνία τους.

Οι κόντρες όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού λίγο πριν από το κλείσιμο της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «εμείς δεν συκοφαντήσαμε, ούτε και επενδύσαμε στην κρίση» και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του επιτέθηκαν ξανά φωνάζοντας μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας, με τον πρόεδρο της ΝΔ να τους υπενθυμίζει πως οι βουλευτές της κόμματός του ήταν αυτοί που κράτησαν τη χώρα στο ευρώ το καλοκαίρι του 2015. «Δεν ντρέπεστε λίγο; Το καλοκαίρι του 2015 πώς έμεινε η χώρα στο ευρώ; Με τις δικές μας ψήφους έμεινε. Εάν η χώρα στέκεται όρθια ύστερα από τρία μαύρα χρόνια, αυτό οφείλεται και στη στάση της αντιπολίτευσης», είπε ο κ. Μητσοτάκης σε όσους φώναζαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ