Survivor: Η μούτζα του Μισθοφόρου και η «ατάκα» για τη μάνα του Σπαλιάρα - Μεγάλη ένταση [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Η μούτζα του Μισθοφόρου και η «ατάκα» για τη μάνα του Σπαλιάρα - Μεγάλη ένταση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο αγώνισμα και επεισόδιο στο Survivor ήταν από τα πιο δυνατά. Τα είχε όλα, ένταση, νεύρα, λεγόμενα που δύσκολα θα ξεχαστούν και φυσικά μία ατομική ασυλία, η οποία χάρισε στον Γιώργο Αγγελόπουλου το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Η μέρα ξεκίνησε με τον Ντάνο να βάζει φωτιά στο... σαλονάκι και την κουζίνα του. Για μαγείρεμα ξεκίνησε όμως στην πορεία φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και από την πίεση ενόψει του αγωνίσματος αλλά και επειδή ήταν η τελευταία μέρα στην παραλία, αποφάσισε να αφήσει μόνο στάχτη πίσω του.

Οι παίκτες, πλην Μάριου Ιωαννίδη, ο οποίος είχε κερδίσει την περασμένη Τετάρτη την πρώτη ατομική ασυλία, θα έμπαιναν για τελευταία φορά στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το απευθείας εισιτήριο στον ημιτελικό και ένα ταξίδι στην Κούβα.

Το αγώνισμα απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και φυσικά στόχο. Ήταν ο ίδιος με αυτόν στο 2ο αγώνισμα κόντρα στους Τούρκους και τελικά αποδείχθηκε ντέρμπι.

Η μεγάλη απογοήτευση ήρθε από τον Βασάλο, ο οποίος ήταν εκτός κλίματος, προφανώς αγχωμένος για την έκβαση ασυλίας και ψηφοφορίας προς αποχώρηση.

Αυτός που έψαξε τη μεγάλη έκπληξη ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας. Τα κατάφερε μάλιστα, σε τέτοιο βαθμό που οδήγησε γρήγορα στον εκνευρισμό τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Η πρώτη ατάκα ήταν light μετά την πρώτη νίκη του Ντάνου: «Οδηγίες στον Ντάνο έδινες ρε;Τόσο καιρό εμάς έτρωγες, όχι από τον Ντάνο», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Μισθοφόρος, με τον Σπαλιάρα να χαμογελά.

Η πρώτη ατάκα συνοδεύτηκε βέβαια και με μια μούτζα παράσημο!

Τα πράγματα έγιναν κάπως χειρότερα, όταν ο Σπαλιάρας νίκησε μάλιστα τον Αναγνωστόπουλο στο επόμενο αγώνισμα. «Αλλη φορά μην μου ξαναζητήσεις φαγητό γιατί από τότε που είναι ατομικό από μένα τρως», με τον Σπαλιάρα να παίρνει πάλι το απαθές βλέμμα και να του απαντά «Με συγκινείς»

Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Όταν άρχισε να χάνει σερί από τον Γιώργο Αγγελόπουλο με τους δυο τους να μπαίνουν στην τελική ευθεία, δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει τον εκνευρισμό του. Εκείνη την ώρα έπιασε μέχρι και τη μητέρα του Σπαλιάρα στο στόμα του.

Ο Αγγελόπους βγήκε εύκολα νικητής στο φινάλε. Οι δύο παίκτες μπήκαν με τρεις ζωές ο καθένας στην τελική μάχη και ο Ντάνος καθάρισε σχετικά εύκολα τη νίκη, κερδίζοντας την ατομική ασυλία που τον έστειλε στον ημιτελικό.

Οργή Μισθοφόρου - Αγκαλιές του Σπαλιάρα με τον Ντάνο

Στην επιστροφή στην παραλία και πριν οι παίκτες μεταφερθούν για το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, ο Σπαλιάρας πήγε και βρήκε τον Ντάνο στην παραλία του προκειμένου να του δώσει συγχαρητήρια ενώ νωρίτερα είχε παραδεχθεί και στην ομάδα του πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο αφού Μάριος και Ντάνος ήταν οι δύο καλύτεροι παίκτες του παιχνιδιού.

Από την πλευρά του ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στάθηκε ξανά στο ότι ο Σπαλιάρας έτρωγε από την ομάδα του και δεν περίμενε να υποστηρίζει τον Ντάνο.

Αποχώρησε ο Σπαλιάρας στο συμβούλιο

Ο Σάκης Τανιμανίδης κλήθηκε να ανακοινώσει για τελευταία φορά όνομα παίκτη που θα αποχωρήσει. Αυτός ήταν τελικά ο Γιάννης Σπαλιάρας αφού στην 24ωρη ψηφοφορία μπήκε κάτω από Αναγνωστόπουλο και Βασάλο, ωστόσο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα δίκαιο παρά την πικρία του, την στιγμή που ο Μισθοφόρος έσφιγγε τις γροθιές του πανηγυρίζοντας.

Και τώρα 4άδα. Οι παίκτες ήρθαν στην Αθήνα και σήμερα το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιος από τους Ανανγωστόπουλο ή Βασάλο θα βρεθεί στον ημιτελικό της Τρίτης μαζί με τον Ντάνο και τον Μάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ