Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι -ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ, ΔΙΑΣ και ελικόπτερο στην περιοχή - iefimerida.gr

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι -ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ, ΔΙΑΣ και ελικόπτερο στην περιοχή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του στρατοπέδου Καποτά στο Μενίδι.

Στην επιχείρηση μετάσχουν άνδρες από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες (ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, ασφάλεια, δίωξη ναρκωτικών, δίωξη εγκλημάτων κατά ζωής, oμάδα ΔΙΑΣ κλπ). Παρλληλα για την καλύτερη εποπτεία και το συντονισμό της επιχείρησης στην περιοχή πετάει και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του νέου επιχειρησιακού σχεδίο της ΕΛ.ΑΣ. για την εγκληματικότητα στην περιοχή, μετά την τραγωδία με τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα.

Στο πλαίσιο σχεδιασμού κατά της εγκλ/τητας στις Αχαρνές,από πρωινές ώρες εξελίσσεται αστυν.επιχείρηση στην περιοχή του πρ.στρατοπέδου Καποτά pic.twitter.com/EJ8z1Nshbu

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ