Survivor: Ο Ντάνος στον ημιτελικό -Πήρε τη δεύτερη ασυλία - iefimerida.gr

Survivor: Ο Ντάνος στον ημιτελικό -Πήρε τη δεύτερη ασυλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το Μάριο, που πήρε την ασυλία για τον ημιτελικό του Survivor, μαζί του θα βρίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος είναι ο δεύτερος παίκτης που πήρε την ασυλία για τον ημιτελικό στο τελευταίο αγώνισμα, αλλά και ένα εισιτήριο για Κούβα.

Αμέσως μετά τη νίκη του, ο Ντάνος ευχαρίστησε το Θεό που εχει την υγεία του και εδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του στο παιχνίδι.

«Να πω συγχαρητήρια στα παιδιά για το τελευταίο αγώνισμα και ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς και σε όλους μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θεό που είμαστε υγιείς και τελειώσαμε αυτό το παιχνίδι υγιείς. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκλεισα με το δεξί αυτό το παιχνίδι. Περήφανος που θα πάω κατευθείαν στον ημιτελικό και εύχομαι από εδώ και πέρα καλή επιτυχία στους 3 παίκτες που έχουν απομείνει για το καλύτερο αποτέλεσμα για αυτούς» είπε ο Αγγελόπουλος.

Δήλωσε μάλιστα ότι αν μπορούσε να επιλέξει αυτόν που θα είχε μαζί του στην τριάδα του ημιτελικού, θα προτιμούσε τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντανος ασυλία Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ