Συντετριμμένη η Βένους Γουίλιαμς: Ενεπλάκη σε τροχαίο, σκοτώθηκε 78χρονος - iefimerida.gr

Συντετριμμένη η Βένους Γουίλιαμς: Ενεπλάκη σε τροχαίο, σκοτώθηκε 78χρονος

Φωτογραφία: AP/ Michel Euler
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βένους Γουίλιαμς δήλωσε συντετριμμένη για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 78χρονος άνδρας.

Η 37χρονη τενίστρια περνούσε διασταύρωση στη Φλόριντα, στις 9 Ιουνίου, όταν το όχημά της συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε η Λίντα Μπάρσον. Ο σύζυγος της τελευταίας, Τζερόμ, ήταν στη θέση του συνοδηγού και τραυματίστηκε, ενώ 13 ημέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Η κόρη του ζευγαριού προσέφυγε στη δικαιοσύνη και σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο υποστηρίζει ότι η Γουίλιαμς οδηγούσε απρόσεκτα, κάτι που οδήγησε στον θάνατο του Τζερόμ Μπάρσον, σύμφωνα με την Independent. Ακόμη, στα έγγραφα αναφέρεται ότι εξαιτίας της σύγκρουσης ο άτυχος άνδρας υπέστη εκτεταμμένη εσωτερική αιμορραγία και βλάβες σε όργανα.

«Είμαι συντετριμμένη», έγραψε η Βένους Γουίλιαμς στο Facebook. «Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Τζερόμ Μπάρσον, τους σκέφτομαι και προσεύχομαι για αυτούς», ανέφερε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βένους Γουίλιαμς τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ