Πατήσατε αχινό; Nα τι πρέπει να κάνετε ακριβώς - iefimerida.gr

Πατήσατε αχινό; Nα τι πρέπει να κάνετε ακριβώς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσες φορές κι αν συμβεί, είναι πάντα επώδυνο όσο την πρώτη. Μιλάμε για τη στιγμή που νιώθετε τα αγκάθια του αχινού να εισέρχονται βαθιά μέσα στο πέλμα σας, την αδυναμία να «πατήσετε» το πόδι σας σε οποιαδήποτε επιφάνεια και, φυσικά, το ανυπόφορο συναίσθημα του ότι αυτή τη στιγμή μέσα στη φτέρνα και τα δάχτυλά του ποδιού σας υπάρχουν δεκάδες μικρά ή μεγαλύτερα αγκάθια. Πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε;

Το να έρχεστε σε επαφή με αχινό είναι από τις πλέον δυσάρεστες συναντήσεις που μπορεί να έχετε στις θαλασσινές σας εξορμήσεις. Και η αλήθεια είναι ότι είναι λιγότερο σπάνια απ' όσο θέλατε. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να γίνει αιτία να χαλάσουν οι καλοκαιρινές σας αποδράσεις ή διακοπές.

Παρά τον πρώτο αίσθημα πανικού που μπορεί να αισθανθείτε, προσπαθήστε να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας (ειδικά αν είστε μόνη) και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα με το που επιστρέψετε στο σπίτι.

Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που πατήσετε αχινό στη θάλασσα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αχινός θάλασσα διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ