5 πανεύκολα χτενίσματα για τις φορές που φεύγεις από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά - iefimerida.gr

5 πανεύκολα χτενίσματα για τις φορές που φεύγεις από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι φανταστικά αυτά τα πρωινά που σηκώνεστε από το κρεβάτι, κάνετε ντουζ,στεγνώνετε τα μαλλιά σας, απλώνετε προιόν hair styling, τα φορμάρετε και σχηματίζετε τέλειες μπούκλες και φύγατε από το σπίτι ήρεμη και γεμάτη ενέργεια.

Μισό λεπτό. Ποτέ δεν συμβαίνει αυτό. Άλλωστε ποιος έχει τόσο χρόνο το πρωί (και) για hair styling; Μάλλον κανείς. Το πιθανότερο είναι πως, ειδικά το καλοκαίρι που ξέρετε ότι με τη ζέστη θα στεγνώσουν μέχρι να πείτε «πιστολάκι», όχι μόνο δεν τα φτιάχνετε, αλλά δεν μπαίνετε καν στη διαδικασία να τα στεγνώσετε.

Κι έτσι, συνήθως, το μόνο φορμάρισμα που έχουν τα μαλλιά σας πριν βγείτε από το σπίτι είναι αυτό που τους έχετε κάνει στο ασανσέρ καθώς κοιτάζεστε στον καθρέφτη ή μια πρόχειρη αλογοουρά. Δεν υπάρχει τίποτα άσχημο στις αλογοουρές και στο ότι με αυτές κερδίζετε πολύτιμο χρο, αλλά δεν θα ήταν υπέροχο αν ξέρατε μερικά εύκολα χτενίσματα που εφαρμόζουν τέλεια σε βρεγμένα από το ντουζ μαλλιά; Θα ήταν. Και το καλύτερο είναι πως δεν χρειάζονται μαγικά για να τα πετύχετε και μόνη σας. Βρήκαμε μερικά από τα πιο απλά απλά και elegant χτενίσματα ειδικά για βρεγμένα μαλλιά. Φυσικά δεν είναι μόνο για τα βιαστικά πρωινά, αλλά για κάθε στιγμή και ώρα της ημέρας που μπορεί να φύγετε από το σπίτι με wet look ή ακόμα και όταν έχετε μόλις βγει από τη θάλασσα και θέλετε ένα χτένισμα που θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στην παραλία.

5 υπέροχα χτενίσματα για βρεγμένα μαλλιά στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαλλιά χτενίσματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ