#GIRLOFNOW: Εκστρατεία του σχεδιαστή Ellie Saab εξυμνεί τη γυναικεία επιχειρηματικότητα [βίντεο] - iefimerida.gr

#GIRLOFNOW: Εκστρατεία του σχεδιαστή Ellie Saab εξυμνεί τη γυναικεία επιχειρηματικότητα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη γυναικεία επιχειρηματικότητα εξυμνεί ο λιβανέζικος οίκος υψηλής ραπτικής Ellie Saab, με την πρωτοβουλία #GIRLOFNOW.

Η εκστρατεία βασίζεται σε γυναίκες που έχουν επιτυχημένες ιστορίες και καριέρες και αποτελούν έμπνευση για τις νεότερες γενιές.

Σε βίντεο του #GIRLOFNOW παρουσιάζονται γυναίκες που έχουν διακριθεί, ορισμένες από τον κόσμο της μόδας, και μιλούν για την προσωπική τους εμπειρία στον τομέα της εργασίας, ενώ μοιράζονται και συμβουλές επιτυχίας.

«Ο κόσμος της μόδας είναι σε θέση να προωθήσει τις γυναίκες στο χώρο εργασίας, επειδή οι σχεδιαστές μπορούν να συνδέσουν τόσο τα συναισθηματικά όσο και τα απτά στοιχεία που βοηθούν τις γυναίκες να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους», δήλωσε η

Κάρεν Κρίμερ, πρόεδρος της K2 Brand Consulting Overland Parks KS. «Η καμπάνια Elie Saab #GirlOfNow είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα σύνδεσης με δυνητικές πελάτισσες σε συναισθηματικό επίπεδο, δείχνοντας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στον χώρο εργασίας», πρόσθεσε.

Στα βίντεο παρουσιάζονται το σούπερμόντελ Σάρα Σαμπάιο, η επιχειρηματίας Λόρεν Ρέμινγκτον Πλατ, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Νουρ Φερς και η social media influencer (πρόσωπο, το οποίο είναι ενεργό στα social media και στα blogs και υποστηρίζει εμπορικές ταυτότητες) Κριστίνα Μπαζάν.

Η καμπάνια θέλει να κάνει γνωστά τα επιτεύγματα φιλόδοξων γυναικών, επιδιώκοντας να ενθαρρύνει τις νεότερες γυναίκες να τολμήσουν, να αποδεχθούν τις προσκλήσεις και να αναλάβουν ηγετικές θέσεις στο μέλλον.

Η εκστρατεία υλοποιείται σε συνεργασία με τη Womena, επενδυτική πλατφόρμα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που επικεντρώνεται στη στήριξη γυναικείων startups (νεοφυών επιχειρήσεων).

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ #GIRLOFNOW Ellie Saab
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ