Λάρισα: Με καδρόνι και δρεπάνι χτύπησε τον συγχωριανό του - iefimerida.gr

Λάρισα: Με καδρόνι και δρεπάνι χτύπησε τον συγχωριανό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιματηρή κατάληξη είχε ο καυγάς δυο συγχωριανών που είχαν προηγούμενα από χρόνιες οικονομικές διαφορές στην κοινότητα Άγιοι Ανάργυροι του δήμου Κιλελέρ, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, καθώς ο πιο ηλικιωμένος τραυμάτισε σοβαρά τον νεότερο με... καδρόνι και δρεπάνι.

Ο διαπληκτισμός μεταξύ του 81χρονου και του 67χρονου συντοπίτη του το πρωί της Πέμπτης δεν ήταν ο πρώτος, ήταν όμως σίγουρα ο πιο έντονος. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι ο γηραιότερος θα έφτανε στο σημείο να επιτεθεί στον 67χρονο χτυπώντας τον πρώτα στο κεφάλι με ένα καδρόνι και στη συνέχεια στο χέρι με ένα δρεπάνι που είχε μαζί του!

Ο 67χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος και σε κακή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ ο ηλικιωμένος δράστης εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα δρεπάνι καδρόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ