Χάλκινος ο Τσιρίκος στις καταδύσεις – Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Χάλκινος ο Τσιρίκος στις καταδύσεις – Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα αργυρό μετάλλιο στις καταδύσεις από τραμπολίνο 3 μέτρων, ο Θάνος Τσιρίκος χάρισε στην Ελλάδα μία ακόμα πανευρωπαϊκή διάκριση.

Ο Θάνος Τσιρίκος, αν και είχε καταταγεί έβδομος στον πρωινό προκριματικό με 388,70 βαθμούς, συγκέντρωσε 402,10 βαθμούς στον τελικό και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων που διεξάγεται στο Μπέργκεν της Νορβηγίας.

Αφήνοντας εκτός μεταλλίων τον Λευκορώσο Αλεξάντρ Μόλτσαν (399,95 βαθμοί), ο νεαρός Έλληνας χάρισε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στις καταδύσεις σε μεγάλη διοργάνωση από το 2008.

Ο Θάνος Τσιρίκος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των καταδύσεων από τραμπολίνο 3μ. κατηγορίας Β΄ ενώ την πρώτη και δεύτερη θέση κατέκτησαν αντίστοιχα ο Ισπανός Αντριάν Αμπαντία με 466,15 βαθμούς και ο Ρώσος Μαξίμ Μαλοφέεφ με 446,85 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καταδύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ