O τραυματισμός που ανάγκασε την Αντέλ να ακυρώσει τις δύο τελευταίες της συναυλίες

Ενα τραγικό ατύχημα στις φωνητικές της χορδές έγινε ο λόγος που η Adele αναγκάστηκε να ακυρώσει τις 2 τελευταίες της συναυλίες (οι οποίες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μπορεί και να ήταν οι τελευταίες της γενικά).

Η 29χρονη τραγουδίστρια με τα απίστευτα ντεσιμπέλ φωνής ανέβασε ένα ποστ στους λογαριασμούς της στο Twitter και στο Instagram στο οποίο, ζητώντας συγγνώμη από τους φαν της, εξηγούσε ότι, μετά από ιατρική συμβουλή, πρόκειται να ακυρώσει τις συναυλίες της γράφοντας μάλιστα με πολύ χιούμορ «Ποιος στο καλό ακυρώνει συναυλία στο στάδιο του Wembley;»

Στο ίδιο εκτενές, συναισθηματικά έντονο, ποστ-σημείωμα προς το κοινό της γράφει: «Δεν ξέρω καν πως να αρχίσω. Τα δύο τελευταία βράδια στο Wembley έζησα τα μεγαλύτερα και καλύτερα shows της ζωής μου. Το να επιστρέφω στην πατρίδα μου και να βρίσκω τόση ανταπόκριση μετά από τόσο καιρό κάνοντας κάτι που ποτέ δεν περίμενα ότι θα καταφέρω με έκανε ευτυχισμένη. Ωστόσο και τα δύο βράδια πάλεψα φωνητικά πιέζοντας τις χορδές μου πολύ πιο έντονα απ' ότι συνήθως. Ένιωθα ότι έπρεπε να «καθαρίζω» το λαιμό μου συνεχώς.

Διάβασε τη συνέχεια του ποστ και το φανταστικό κόλπο που σκέφτηκε η Αντέλ για να «επανορθώσει» στο BOVARY.GR.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ