Αναβάλλονται συναυλίες σε Τεχνόπολη και Ηρώδειο λόγω καύσωνα - iefimerida.gr

Αναβάλλονται συναυλίες σε Τεχνόπολη και Ηρώδειο λόγω καύσωνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβάλλεται η συναυλία του Μπάμπη Στόκα που ήταν προγραμματισμένη για απόψε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων λόγω των ακραίων θερμοκρασών που επικρατούν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η συναυλία του Μπάμπη Στόκα με τη Βίκυ Καρατζόγλου ακυρώνεται λόγω αντικειμενικών δυσκολιών και των ακραίων θερμοκρασιών.
Η συναυλία θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία τον Σεπτέμβριο που θα ανακοινωθεί άμεσα.

Όσοι έχουν προαγοράσει εισιτήρια με κάρτα η επιστροφή χρημάτων θα φανεί άμεσα στο λογαριασμό τους και την κάρτα τους, ενώ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια με μετρητά, παρακαλούνται να προσέλθουν - έχοντας μαζί τους το απόκομμα το εισιτηρίου τους - στο Λογιστήριο της Τεχνόπολης καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 με 14:30 έως τις 21 Ιουλίου.

Αναβάλλονται συναυλίες σε Τεχνόπολη και Ηρώδειο λόγω καύσωνα  | iefimerida.gr 0

Η δεύτερη ακύρωση έρχεται από το Ηρώδειο και αφορά στην συναυλία-αφιέρωμα για τα «180 χρόνια Πανεπιστήμιο, 180 χρόνια τραγούδια» που είχε προγραμματιστεί το Σάββατο 1 Ιουλίου.
Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών και του καύσωνα, το Φεστιβάλ Αθηνών και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοινώνουν την αναβολή της συναυλίας, η οποία και θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων, το κοινό θα πρέπει να ακολουθήσει την εξής διαδικασία:
Αγορές με μετρητά: επιστροφή χρημάτων από τα κεντρικά Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου καθημερινά 9.00-16.00 και Σάββατο 10.00-15.00).
Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ακυρώσεις συναυλιών καύσωνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ