O πιο αποτελεσματικός τρόπος να προλάβεις τις ρυτίδες διαρκεί 16 δευτερόλεπτα

Υπάρχει κάτι πολύ αποτελεσματικό για την πρόληψη των λεπτών γραμμών στο πρόσωπό σας. Κι αυτό δεν είναι η κρέμα ημέρας σας.

Μια μεγάλη αλήθεια που πολύ συχνά επιλέγουμε να αγνοούμε είναι πως η χαλάρωση δεν είναι προαιρετική, αλλά απαραίτητη. Όχι μόνο γιατί έτσι αποσυμπιέζεστε, αλλά γιατί τη στιγμή που απελευθερώνετε το συσσωρευμένο άγχος, παράλληλα, προλαμβάνετε την εμφάνιση λεπτών γραμμών.
Ναι μιλάμε γι' αυτές τις μικρές, χωρίς βάθος ρυτίδες που σχηματίζονται γύρω από τα μάτια, στο μέτωπο ή στην περιοχή γύρω από το στόμα.

Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να βρείτε χρόνο για να καθίσετε οκλαδόν και να χαλαρώσετε όταν έχετε ανθρώπους που σάς χρειάζονται, παιδιά, λίστες γεμάτες μικρές ή μεγάλες υποχρεώσεις που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Δεκαέξι δευτερόλεπτα όμως σίγουρα μπορείτε να διαθέσετε. Έτσι δεν είναι;

Σύμφωνα με τον Suze Yalof Schwartz, ιδρυτή του στούντιο διαλογισμού Unplug Meditation Studio,το να αφιερώνετε λίγο από το χρόνο για διαλογισμό -και αναφερόμαστε σε μόλις 16 δευτερόλεπτα!- όχι μόνο σας επαναφέρει σε μια εσωτερική ισορροπία, αλλά βοηθά τους μυς του προσώπου να χαλαρώσουν και αποτρέπει το σχηματισμό λεπτών γραμμών.

Όπως υποστηρίζει ο Yalof Schwartz, οι περισσότεροι άνθρωποι «κουβαλάμε» πολλή ένταση στο πρόσωπό μας κι αυτό είναι ο νούμερο ένα παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει σε ρυτίδες. «Το κλειδί είναι να χαλαρώσετε το πρόσωπό σας - χαλαρώνοντας το μέτωπό σας, τα μάτια σας, χαλαρώνοντας το στόμα σας και, τελικά, το σώμα σας συνολικά».

Διαβάστε αναλυτικά πως θα το πετύχετε στο BOVARY.GR.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ